AcasăNewsPerchezitii la Casa de Ajutor Reciproc! Prejudiciu de 4 milioane de lei!

Perchezitii la Casa de Ajutor Reciproc! Prejudiciu de 4 milioane de lei!

Descinderi in Bucuresti si Ilfov, la locuintele mai multor angajati ai unei Case de Ajutor Reciproc private din Sectorul 1 al Bucurestiului, in urma suspiciunii ca ar fi inselat mai multi clienti cu aproximativ patru milioane de lei. In total, politistii efectueaza 13 perchezitii, inclusiv la sediul societatii.

In urma perchezitiilor vor fi ridicati, in baza unor mandate de aducere, 19 angajati ai Casei de Ajutor Reciproc, o parte dintre acestia urmand sa fie audiata la sediul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 1, iar cealalta parte la Sectia 5 de Politie, noteaza antena3.ro.

Potrivit  anchetatorilor, cele 19 persoane ar fi imprumutat cu acte false diferite sume de bani, pe numele clientilor Casei de Ajutor Reciproc, cu sediul in Sectorul 1 al Capitalei. Prejudiciul produs de acestia a fost estimat la aproximativ patru milioane de lei.

In acest dosar se fac cercetari pentru inselaciune, fals si uz de fals, anchetatorii urmand sa stabileasca, la finalul audierilor, daca in cazul suspectilor vor fi luate masuri preventive.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger