AcasăNewsPerchezitii la 6 adrese din Capitala, intr-un caz cu un prejudiciu de...

Perchezitii la 6 adrese din Capitala, intr-un caz cu un prejudiciu de circa 4 milioane de lei

Verificari domiciliare, urmate de audieri. Asa arata planul oamenilor legii specializati in Investigarea Criminalitatii Economice in cazul unei actiuni pe care au demarat-o inca de la primele ore ale zilei de miercuri.

Cazul aflat in ancheta vizeaza suspiciuni in privinta unor nereguli de natura fiscala, in domeniul prestatii de servicii, din cate anunta Politia Capitalei.

Mai exact, mai multe persoane sunt banuite ca ar fi savarsit fapte de evaziune fiscala si spalare de bani, prin care ar fi prejudiciat statul cu 4, 2 milioane de lei, suma din cate au fost recuperati peste 750.000 de lei, din cate anunta oamenii legii.

In acest sens, se vor face sase perchezitii, pe raza Capitalei, verificari care vor fi urmate de tot atatea audieri, la sediul Politiei Sectorului 3. Reprezentantii legii vorbesc, intr-un comunicat, despre inregistrarea in evidenta contabila a unor „facturi de la firme „fantoma”, care atestau achizitii fictive in domeniul publicitatii, comertului cu materiale de constructii, constructii, firme de paza si service-uri auto, pentru a deduce taxa pe valoare adaugata si impozitul pe profit”.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger