AcasăNewsPerchezitii in Vaslui, la persoane suspectate ca fura energie electrica

Perchezitii in Vaslui, la persoane suspectate ca fura energie electrica

Peste 100 de politisti vasluieni participa, duminica, la o serie de perchezitii efectuate pe intreaga suprafata a judetului.

Zeci de persoane din mai multe localitati sunt suspectate ca fura energie electrica. Suspectii sunt banuiti ca au modificat contoarele de inregistrare a consumului de energie electrica pentru a reduce facturile.

40 de persoane vor fi duse la audieri, fiind banuite de savarsirea mai multor infractiuni de furt, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si deteriorarea, modificarea fara drept sau blocarea functionarii echipamentului de masurare a energiei electrice livrate ori modificarea fara drept a componentelor instalatiilor energetice privind energia electrica si gazele naturale.

Conform politistilor vasluieni, suspectii din acest dosar sunt banuiti ca au prejudiciat compania E.On Distributie cu peste 400.000 de lei. De altfel, dosarul a fost initiat in baza reclamatiilor facute de compania respectiva.

Cei de la E.On Distributie sustin ca, in primele sase luni ale acestui an, s-au inregistrat circa 700 de cazuri de consumuri frauduloase de gaze naturale si 2.382 de cazuri de consumuri frauduloase de energia electrica.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger