AcasăNewsPerchezitii in Timisoara si Mehedinti, intr-un dosar privind decontari ilegale de servicii...

Perchezitii in Timisoara si Mehedinti, intr-un dosar privind decontari ilegale de servicii medicale si retete false

Perchezitii au loc joi dimineata la sase adrese din Timisoara si Drobeta Turnu Severin. Procurorii si politistii au descins la sediile unei clinici private, oamenii legii aavand informatii ca la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis s-ar fi facut unele decontari fictive.

Ancheta a pornit de la un raport al Curtii de Conturi, dupa ce se pare ca ar fi fost raportate 18 consultatii ale unui singur pacient. De asemenea, medicii au raportat catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis ca au consultat 800 de pacienti intr-o singura luna. De asemenea, in cazul unui pacient de 90 de ani s-ar fi decontat un consult pentru viata de cuplu.

La Timisoara este perchezitionat sediul clinicii SelfMed, condusa de Diana Nicoara, sotia lui Flavius Nicoara, seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului, scrie digi24.ro.

Oamenii legii au descins si la locuinta lui Cristian Careba, fostul sef al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis, suspectat de anchetatori ca ar fi facilitat decontarile.

Prejudiciul estimat de procurori in acest caz se ridica la 100.000 de lei, dar, deocamdata nu se cunoaste numarul persoanelor implicate in aceasta retea.

Foto: antena3.ro

author avatar
Alina Costache
486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger