AcasăNewsJudecatoarea Iuliana Pusoiu, pusa sub acuzare pentru trafic de influenta

Judecatoarea Iuliana Pusoiu, pusa sub acuzare pentru trafic de influenta

UPDATE -Iuliana Pusoiu, una dintre judecatoarele ICCJ a carei locuinta a fost perchezitionata de procurorii anticoruptie, a fost pusa sub acuzare, vineri, pentru trafic de influenta, potrivit Antena3. Pusoiu este invinuita ca a fi primit un colier si o excursie in Malaezia, de la un om de afaceri, in schimbul unor decizii favorabile acestuia, in dosarele pe care acesta le avea intocmite.

Procurorii anticoruptie au perchezitionat, joi seara, locuintele a doua judecatoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie – Gabriela Barsan si Iuliana Pusoi, suspectate de luare de mita.

Gabriela Barsan, sotia judecatorului roman la CEDO, Corneliu Barsan, si Iuliana Pusoi ar fi primit ca mita excursii in Indonezia si mai multe cadouri „costisitoare”, potrivit Mediafax.

Bunurile ar fi fost primite de la un om de afaceri care ar fi avut mai multe dosare pe rolul Sectiei Contencios administrativ si fiscal si care dorea rezolvarea lor favorabila.

Perchezitiile au avut loc la imobile situate pe bulevardul Magheru din Bucuresti si in localitatea Snagov, in jurul orei 20.00.

author avatar
National
546 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger