AcasăNewsPerchezitii in judetele Tucea si Ialomita - inclusiv la spitalul din Slobozia...

Perchezitii in judetele Tucea si Ialomita – inclusiv la spitalul din Slobozia

Saptamana a inceput pentru politistii ialomiteni cu o actiune menita sa continue cercetarile facute pana la aceasta data intr-un dosar penal in care exista suspiciuni privind fapte de abuz in serviciu si fals intelectual, in privinta incheierii unor contracte de prestari servicii.

Mai precis, ar urma sa se desfasoare nu mai putin de noua perchezitii in cele doua judete- Tulcea si Ialomita – atat la sediile unor firme, cat si la locuintele unor persoane banute de savarsirea unor fapte contrare legii. Nu in ultimul rand, reprezentantii IPJ Ialomita mentioneaza, intr-un comunicat, ca se fac verificari si la o unitate medicala din Slobozia. Conform televiziunilor de stiri, este vorba despre spitalul judetean din orasul resedinta a judetului din imediata apropiere a Capitalei.

Actiunea de luni este menita sa adune si alte probe in cauza anchetata de oamenii iegii ialomiteni, sub coordonarea Parchetului de pe langa tribunalul local, pana in prezent constatandu-se, conform IPJ Ialomita, ca, „in luna noiembrie 2012, reprezentantii unitatii medicale ar fi incheiat contracte de prestari servicii cu societatile comerciale implicate, fara respectarea procedurilor legale”.

In aceeasi cauza, odata incheiate perchezitiile, urmeaza sa fie duse la audieri, la sediul politiei judetene, patru persoane, pe baza de mandat.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger