AcasăNewsPerchezitii in Ilfov. Sunt vizati comercianti de produse medicale contrafacute

Perchezitii in Ilfov. Sunt vizati comercianti de produse medicale contrafacute

Mai multi politisti din Capitala, impreuna cu inspectori de la Garda Financiara si de la Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor fac, miercuri dimineata, perchezitii la zece firme din judetul Ilfov. Sunt vizati mai multi comercianti de produse medicale contrafacute.

Oamenii legii fac perchezitii la zece firme din judetul Ilfov. In acest caz sunt vizate opt persoane suspectate ca au comercializat produse medicale contrafacute, importare din China. Prejudiciul produs prin evaziune fiscala ar fi depasit o suta de mii de euro, potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat ca la perchezitiile la cele zece societati comerciale din Ilfov participa, pe langa politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Sector 6 si inspectori de la Garda Financiara si de la Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor.

Nicolae a mai precizat ca aceasta cauza sunt vizate opt persoane suspectate de evaziune fiscala si contrafacere, dupa ce au comercializat mai multe produse medicale contrafacute, importate din China. Printre aceste produse se numara aparate de masurare a tensiuni, dar si proteze, toate purtand insemnele unor marci consacrate.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger