AcasăNewsPerchezitii in Constanta, inclusiv la Penitenciarul Poarta Alba

Perchezitii in Constanta, inclusiv la Penitenciarul Poarta Alba

Zeci de politisti si procurori efectueaza, miercuri, perchezitii la mai multe locatii din judetul Constanta, inclusiv la Penitenciarul Poarta Alba.

Sunt cautati mai multi suspecti care ar fi inselat diferite persoane prin celebra metoda „accidentul”. Suspectii sunt acuzati ca au inselat zeci de persoane creandu-le un prejudiciu de peste 40.000 de euro.

Sunt vizate 15 persoane, inclusiv opt persoane deja incarcerate la Penitenciarul Poarta Alba pentru comiterea altor infractiuni. Conform ziuaconstanta.ro, la actiune participa peste 50 de politisti de la Inspectoratul de Politie Judetean Constanta.

Cele 15 persoane implicate in acest dosar vor fi audiate la Sectia 1 Politie din Constanta. De remarcat ca suspectii deja incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba au fost condamnati in dosare in care au fost gasiti vinovati de furt, inselaciune si chiar tentativa de omor.

author avatar
Cristi Ionita
590 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger