AcasăNewsPerchezitii in Constanta, inclusiv in port

Perchezitii in Constanta, inclusiv in port

Cum s-a luminat de ziua, procurorii anticoruptie, insotiti de jandarmii constanteni au iesit pe teren pentura face mai multe verificari.

UPDATE: Verificarile s-ar fi facut atat in Portul Constanta, cat si la Politia de Frontiera Constanta, la Biroul Vamal si Capitania Portului Constanta. Timp de mai multe ore, cat au stat la sediile institutiilor respective, se pare ca procurorii au cerut mai multe documente, o parte dintre ele fiind ridicate la momentul la care anchetatorii au parasit incintele amintite.

Din cate se pare, verificarile ar viza anumite suspiciuni de mita, in legatura cu controale facute in cazul unor nave intrare in port.

––

Printre zonele in care se fac perchezitii se numara si Portul Constanta, din cate s-a aflat, pe surse. Despre actiunea demarata miercuri dimineata, procurorii DNA constanteni au anuntat doar ca vizeaza 16 adrese de pe raza orasului, la patru dintre acestea aflandu-se sedii ale unor institutii publice. In resutl cazurilor, e vorba de verificari domiciliare, la locuintele unor persoane fizice.

Cat despre suspiciunile pe care anchetatorii le au in acest caz, din comunicatul DNA rezulta faptul ca ar fi vorba despre posibile fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni, dar si contrabanda. Toate aceste nereguli aflate sub investigarea anchetatorilor DNA ar fi fost comise incepand de anul trecut si inclusiv in decursul lui 2016.

245 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se repeta ca in 2010 cind mai aveau tancuri sa ne arate cum intra in vami si aresteaza vamesi si politisti de frontiera. Acum se incearca cu aceste cazuri acoperirea altor dezvlauiri cu privire la plagiate sau marea coruptie. Dupa actiunea de la Constanta o sa vedem actiuni la Iasi, la Giurgiu dar NICIODATA nu o sa vedem pe vest ( Nadlac, Bors, Cenad s.a) unde este fieful sefilor din PFR si ai lui Blaga.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger