AcasăNewsPerchezitii in Capitala si patru judete. 25 de mandate de aducere

Perchezitii in Capitala si patru judete. 25 de mandate de aducere

Oamenii legii din cadrul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti au descins, joi, la mai multe adrese de pe raza Capitalei si a altor patru judete, verificarile fiind necesare in vederea continuarii cercetarilor ce se fac intr-un dosar in care exista suspiciuni privind fapte de evaziune fiscala.

Din informatiile date publicitatii de catre reprezentantii Directiei amintite, este vorba despre un caz cu un prejudiciu de circa 1.800.000 de lei, produs bugetului de stat, prin astfel de ilegalitati de natura economica.

In vederea probarii acestor suspiciuni, se fac 12 verificari domiciliare atat in Bucuresti, cat si in judetele Arges, Ilfov, Teleorman si Giurgiu. La incheierea acestor perchezitii, si in vederea continuarii anchetei, nu mai putin de 25 de persoane vor fi duse la audieri, pe baza de mandat, se mai mentioneaza in comunicatul sursei citate.

Suspecti in aceasta cauza sunt mai multi administratori de firme. „Din cercetari s-a stabilit ca, in perioada 2011 – 2014, persoanele in cauza, administratori ai 22 de societati comerciale, ar fi inregistrat in evidentele contabile operatiuni comerciale fictive privind achizitionarea de bunuri si servicii de la alte patru societati comerciale, cu scopul de a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale”, anunta reprezentantii DGPMB.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger