AcasăNewsPerchezitii in Capitala si in Teleorman, la locuintele unor suspecti in cazuri...

Perchezitii in Capitala si in Teleorman, la locuintele unor suspecti in cazuri de talharii din locuinte

In vederea destructurarii unei grupari infractionale specializare in furturii si talharii din locuinte, politistii au decins, marti dimineata, la domiciliile a 23 de suspecti.

Perchezitiie au loc atat in Bucuresti, cat si pe raza judetului Teleorman. Sunt vizati suspecti in cazuri de talharii in locuinta, furturi si distrugeri prin incendiere, care ar fi actionat in grup, cu precadere in randul unor batrani despre care ar fi avut informatii ca detin sume de bani, anunta Politia Capitalei. „Patru dintre membrii gruparii sunt banuiti ca, in noaptea de 11 spre 12 februarie a.c., ar fi sustras 8.200 de lei si 700 de euro, dintr-o locuinta din judetul Teleorman, dupa ce ar fi imobilizat si lovit un barbat si 2 femei, cu varste cuprinse intre 55 si 78 de ani. De asemenea, membrii gruparii sunt banuiti de comiterea unei tentative de talharie din locuinta, a doua furturi de autoturisme, precum si de incendierea unui autoturism”, precizeaza reprezentantii Politiei Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

Mai mult, conform aceleiasi surse, pe langa perchezitiile domiciliare, 28 de persoane vor fi aduse la audieri, pe baza unor mandate emise de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

La aceasta actiune participa atat politisti ai  Directiei de Investigatii Criminale , cat si specialisti criminalisti, sprijiniti de echipe speciale de interventie. Suportul tehnic si operativ al operatiunilor de marti este asigurat cu suportul Directiei Operatiuni Speciale.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger