AcasăNewsPerchezitii in Capitala si Ilfov/ evaziune cu materiale de constructii

Perchezitii in Capitala si Ilfov/ evaziune cu materiale de constructii

In ciuda vremii nefavorabile, politistii Capitalei au iesit pe teren. Actiunea din aceasta a doua zi a saptamanii include nu mai putin de 9 perchezitii, atat in Bucuresti, cat si in judetul limitrof, Ilfov.

In vizorul oamenilor legii au intrat mai multe persoane asupra carora planeaza banuieli in privinta savarsirii unor fapte de evaziune fiscala si spalare de bani, ambele nereguli avand legatura cu domeniul materialelor de constructii, din cate anunta reprezentantii Politiei Capitalei.

Politistii vorbesc despre „un mecanism de fraudare a bugetului de stat”, prin intermediul caruia s-ar fi creat un prejudiciu de circa 1,7 milioane de lei, in timp ce, precizeaza aceeasi sursa, „suma totala rezultata din circuitul de spalare a banilor este de aproximativ 4.400.000 de lei”.

Perchezitiile sunt facute de catre politistii Capitalei, sub supravegherea procurorilor. La verificari iau parte si reprezentanti ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR. Odata incheiate cercetarile de teren, vor avea loc audieri.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger