AcasăNewsPerchezitii in caminele studentesti din Ploiesti, fiind vizati mai multi traficanti de...

Perchezitii in caminele studentesti din Ploiesti, fiind vizati mai multi traficanti de droguri!

Mai multe perchezitii au avut loc, vineri dimineata, in trei dintre caminele studentesti din complexul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti, fiind vizati 14 studenti, intre care un cetatean bulgar, suspectati de consum si trafic de droguri.

Potrivit lui Ionuti Botnaru, seful DIICOT Ploiesti, structura care organizeaza aceasta actiune, procurorii si politistii au facut cinci perchezitii in trei camine studentesti din caminul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti, fiind ridicate diverse cantitati de canabis.

Conform unui comunicat de vineri al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, procurorii Serviciului teritorial Ploiesti al DIICOT au destructurat o grupare infractionala specializata in traficul si consumul de droguri de risc si constituita din cel putin sapte persoane cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, cetateni romani si bulgari, in mare parte studenti.

Membrii gruparii actionau in judetul Prahova, sub coordonarea cetateanului bulgar Purchev Borislav, in varsta de 21 de ani, care procura din tara sa importante cantitati de canabis.

Drogurile erau distribuite cu predilectie in randul studentilor, in incinta campusului Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti.

La sediul DIICOT au fost duse pentru audieri 14 persoane.

 

author avatar
Ciprian Purice
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger