AcasăNewsPerchezitii in Bucuresti si Ilfov. Politistii, pe urmele clanului "Pantelimon", suspectat de...

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov. Politistii, pe urmele clanului „Pantelimon”, suspectat de spargeri de locuinte

In Bucuresti si Ilfov politistii fac perchezitii la aceasta ora pentru prinderea membrilor gruparii „Pantelimon”, suspectati de talharii si spargeri de locuinte in Romania, dar si in Germania, Spania sau Danemarca. In locuinta unuia dintre suspecti politistii au gasit si o arma. Trei persoane au fost duse la audieri.

Perchezitiile au loc in localitatile ilfovene Pantelimon, Dobroesti, Voluntari si in Capitala, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Ilfov, Claudia Burada.

Membrii gruparii sunt suspectati ca au comis furturi din locuinte si din societati comerciale, precum si talharii, in valoare de 40.000 de lei. Politistii judiciaristi instrumenteaza 25 de astfel de fapte.

Gruparea ar fi comis infractiuni asemanatoare si in alte tari, printre care Germania, Spania sau Danemarca. Acestia furau bijuterii scumpe, pe care le vindeau la case de amanet, unul dintre membrii gruparii detinand o astfel de afacere.

Reteaua era bine structurata, avand trei lideri si persoane care se ocupau de monitorizarea caselor, de furturi si de vanzarea bunurilor furate.

496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger