AcasăNewsPercheziții în București și două județe, într-un dosar cu un prejudiciu uriaș:...

Percheziții în București și două județe, într-un dosar cu un prejudiciu uriaș: peste 13 milioane de euro

politiaTrei tineri din Vrancea aproape că au băgat un poliţist în spital. De ce l-au bătut de faţă cu fiul de 7 ani

Oamenii legii din București ies în teren, miercuri dimineață, pentru a face percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. În care, din câte a anunțat Poliția Capitalei, prejudiciul estimat se ridică la nu mai puțin de 13, 5 milioane de euro.

Trei mandate de percheziţie domiciliară vor fi puse în aplicare, în această a treia zi a săptămânii, de către polițiștii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Unde anume? În București și în județele Ilfov și Prahova, se menționează într-un comunicat de presă transmis de Poliția Capitalei.

Acțiunea se derulează în cadrul cercetărilor ce se fac într-un dosar penal de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat la 13,5 milioane de euro. Totodată, există și două mandate de aducere, care vor fi puse în aplicare, în aceeași cauză.

O femeie și un bărbat, în vizorul anchetatorilor

Ce au stabilit anchetatorii în cadrul cercetărilor derulate până la acest moment? „Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada 2014 – 2015, un bărbat și o femeie ar fi creat și implementat un mecanism infracțional prin care, folosind trei societăți comerciale, ar fi omis evidențierea și declararea veniturilor reale, pe care le-ar fi obținut din vânzarea mărfurilor importate.

Din cercetări, s-a stabilit că valoarea totală a mărfurilor vândute este de 188.227.360 de lei, prejudiciul produs astfel bugetului general consolidat al statului fiind de aproximativ 13,5 milioane de euro”, susțin reprezentanții Poliției Capitalei, în același comunicat.

Oamenii legii ies în teren, pentru a face percheziții domiciliare și pentru a pune în aplicare cele două mandate de aducere. Conform aceleiași surse, „pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost identificate bunurile imobile deținute de persoanele bănuite, urmând a fi instituită măsura sechestrului asigurător, până la concurența sumei de 66.954.973 de lei”.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, „sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată și agravată”.

272 afisari

3 COMENTARII

  1. Impresionant cum intra ei in localitate/ cartier ca un alai de nunta, cu girofaruri, sirene, masini una dupa alta, de scoala interlopul din somn si pleaca cu probe cu tot.

  2. ZIARE.COM, SITE-UL KAKATILOR CE IMPUT PRESA ROMANEASCA , EXCREMENTE IMPUTITE CE ADUC UNPREJUDICIU GRAV IN MASS MEDIA ROMANEASCA '

    ZIARE.COM , UN SITE DE EVITAT . SUNTETI AMENINTATI ,CENZURATI , INJURATI SI INSULTATI IN TOATE MANIERELE SI TOATE STILURILE DE FALSII JURNALISTI CARE SI-AU CREAT CONTURI ANONIME PENTRU A HARTUI CITITORII

    O RUSINE SI O GREATA SCARBOASA A JURNALISMULUI DIN ROMANIA COCALARII DE PE. ZIARE.COM

    ZIARE.COM SITE-UL NAZISTILOR SI PROPAGANDEI CRIMINALILOR CE JEFUIESC ROMANIA SUNTETI AMENINTATI CENZURATI SI INSULTATI GRAV DACA NU LINGETI IN COUR CLASA POLITICA SI TURISTUL CU PLAGIATORUL IMBECIL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger