AcasăNewsPerchezitii in Bistrita, intr-o ancheta privind folosirea unor fonduri europene

Perchezitii in Bistrita, intr-o ancheta privind folosirea unor fonduri europene

Acțiune de amploare în 3 județe din zona Moldovei. Sediul RAR Vaslui, vizat de percheziții DNA

Zi plina pentru procurorii anticoruptie. Pe langa audierile care s-au desfasurat, inca de la primele ore ale zilei, la sediul central, din Capitala, anchetatorii DNA au iesit si pe teren, pentru a face perchezitii.

In acest ultim caz vorbim despre o actiune desfasurata la 14 adrese de pe raza judetului Bistrita Nasaud, ca parte a cercetarilor facute de catre procurorii DNA clujeni intr-un caz in care exista, printre altele, suspiciuni in privinta unor nereguli in folosirea unor finantari europene.

Dintre aceste 14 verificari, procurorii au facut o oprire la sediul unei institutii publice, restul de 13 adrese reprezentand sediile unor firme, dar si locuintele unor persoane.

Suspiciunile pe care DNA anunta – prin intermediul unui scurt comunicat- ca le au procurorii clujeni in cazul aflat in plina cercetare se refera la posibila savarsire a unor fapte de coruptie si asimilate acestora, precum si de fraudare a fondurilor europene. Aceste fapte ar fi fost comise incepand cu 2014, inclusiv in acest an, sustin procurorii.

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger