AcasăNewsPerchezitii in Alba, la persoane banuite de inselaciune

Perchezitii in Alba, la persoane banuite de inselaciune

Cel putin 20 de persoane sunt asteptate, sambata, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Alba, pentru audieri.

Persoane respective vor fi aduse la audieri in baza unor mandate emise de procurori. Vorbim de suspecti intr-un dosar in care persoanele respective sunt banuite de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

In dosarul aflat in lucru la Politia Municipiului Alba Iulia sunt invinuite, pana in prezent, 21 de persoane, cu varste cuprinse intre 20 si 60 de ani, care au intocmit in fals adeverinte de venit pe care apoi le-au folosit pentru obtinerea de credite de consum, iar sumele de bani astfel obtinute le-au folosit pentru achizitionarea de produse. Din probele administrate pana in prezent in cauza rezulta ca activitatea infractionala a acestora s-a realizat incepand cu luna iulie, iar valoarea totala a prejudiciului cauzat este de 76.000 de lei.

La perchezitii participa 58 de politisti din cadrul IPJ, din care 13 luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, sprijiniti de 15 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Alba. Actiunea se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia.

author avatar
Cristi Ionita
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger