AcasăJUSTIȚIEUpdate. DNA intră în PNL! Șeful CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, călcat de...

Update. DNA intră în PNL! Șeful CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, călcat de mascați la 7 dimineața!

sursa foto: Iulian Dumitrescu/Facebook

Informații de ultimă oră vin joi dimineață, 1 februarie, în legătură cu mai multe percheziții derulate de Direcția Națională Anticorupție (DNA). Este vorba despre 16 percheziții, inclusiv acasă la șeful CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, liberal de frunte.

De altfel, despre el se spune că ar fi printre cei mai influenți oameni din PNL.

Citiți și: GATA, ÎNCEP AUDIERILE PE BINOMUL PSD-PNL!

Iulian Dumitrescu, prima reacție: „Nu am nimic de ascuns”

UPDATE 2: Șeful CJ Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, a reacționat, prin intermediul unei scurte postări pe o rețea de socializare, pe fondul perchezițiilor. „Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative” – susține Dumitrescu.

„În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări:

Pun la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele de care au nevoie. Colaborez cu instituţiile statului pentru a lămuri cât mai repede această situaţie.

Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative.

În momentul în care se va finaliza această fază a anchetei, voi comunica transparent opiniei publice despre cele întâmplate. Nu am nimic de ascuns.”, a transmis Iulian Dumitrescu, pe Facebook, joi dimineață, 1 februarie.

UPDATE 1: Ancheta procurorilor DNA ar viza modul de acordare al contractului pentru centura din Mizil, potrivit G4Media.

Mai mult, percheziții au loc și la locuința surorii lui Iulian Dumitrescu, prin intermediul căreia s-ar fi luat mita, conform aceleiași surse.

Știrea inițială:

Astfel, procurorii DNA au făcut 16 percheziții domiciliare, acasă la președintele Consiliului Județean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, dar și la membri ai familiei acestuia.

Ce suspiciuni ar avea procurorii

Potrivit unor surse citate de site-ul menționat, Dumitrescu ar fi suspectat de luare de mită și fals în declarații, alături de alte persoane.

Până la momentul de față DNA-ul nu a făcut precizări publice cu privire la aceste percheziții. Rămâne de văzut dacă se va emite un comunicat cu privire la acțiunea procurorilor. De asemenea, nici Dumitrescu nu a reacționat, până la acest moment, pe acest subiect.

Șeful Consiliului Județean Prahova este prim-vicepreşedinte PNL şi lider al PNL Prahova.

author avatar
Andrei Coman
2.376 afisari

4 COMENTARII

  1. Pe când arestarea lui Veștea?…Rolex…?…Bode?…Boc?…e plin clanul mafiot PNL de infractori…
    Sper să le vină mintea la cap românilor la alegeri!…
    Această mafie trebuie să dispară…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger