AcasăNewsPerchezitii DIICOT la traficanti de medicamente periculoase

Perchezitii DIICOT la traficanti de medicamente periculoase

Procurorii DIICOT efectueaza, joi, 14 perchezitii in Bucuresti, Gorj, Mehedinti, Dolj, Cluj si Timis.

Sunt vizati traficanti de medicamente periculoase. Suspectii scoteau medicamentele din tara si le vindeau ca droguri in Norvegia.

Procurorii au actionat pentru destructurarea unui grup infractional organizat specializat in cumpararea si vanzarea unor medicamente de tip Xanax, Rivotril si Diazepam.

12 suspecti vor fi dusi la audieri, printre acestia aflandu-se si un avocat din Baroul Mehedinti. Avocatul este acuzat, in mod oficial, de aderare la un grup infractional organizat si de complicitate la trafic de droguri de risc.

Conform procurorilor, grupul infractional a actionat in perioada 2014-2015, implicand dealeri de medicamente, farmacisti si persoane care faceau trafic intern si international cu medicamente cu continut stupefiant de ordinul sutelor de mii de comprimate, realizand beneficii financiare substantiale.

author avatar
Cristi Ionita
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger