AcasăNewsPerchezitii de amploare la Liceul "Nichita Stanescu", din Bucuresti. Organizatorii unor concursuri...

Perchezitii de amploare la Liceul „Nichita Stanescu”, din Bucuresti. Organizatorii unor concursuri scolare, banuiti de evaziune fiscala!

sursa foto: libertatea.ro

Peste 200 de politisti au participat, marti, la o actiune de amploare ce a vizat efectuarea a 80 de perchezitii simultane in Bucuresti, Arges, Ilfov, Constanta, Giurgiu, Maramures, Sibiu si Buzau.

sursa foto: libertatea.ro

Oamenii legi, coordonati de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, au efectuat perchezitii intr-un dosar in care reprezentantii unei Asociatii de profil sunt banuiti de evaziune fiscala.

Procurorii sustin ca reprezentantii Asociatiei respective si-au insusit importante sume de bani colectate din taxele de participare ale elevilor si studentilor la concursurile scolare respective, au „uitat” sa plateasca taxele si impozitele aferente si au inregistrat in contabilitate cheltuieli fictive.

Reprezentantii Asociatiei respective sunt acuzati ca au prejudiciat bugetul de stat cu peste trei milioane de euro. 48 de persoane vor fi audiate, in cursul zilei de marti, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – Sector 4.

De remarcat ca procurorii au luat la puricat, marti, cladirea Liceului „Nichita Stanescu”, din Bucuresti, de unde au ridicat mai multe documente, dar si domiciliul Mihaelei Gun, membru al Consiliului Economic si Social, organism consultativ pentru Guvernul si Parlamentul Romaniei, si presedintele Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti.

author avatar
Cristi Ionita
1.135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger