AcasăNewsPerchezitii de amploare la 50 de adrese, inclusiv la doua institutii din...

Perchezitii de amploare la 50 de adrese, inclusiv la doua institutii din Capitala

Fost manager al unui spital din Capitală, trimis în judecată

O informatie de ultima ora indica faptul ca procurorii anticoruptie fac, joi, verificari la nu mai putin de 50 de adrese.

UPDATE: Pe surse s-a aflat ca perchezitiile s-ar face la CNAS si la Casa de Asigurari de Sanatate.

Este vorba, asadar, despre o actiune de amploare a reprezentantilor DNA. Pana la momentul de fata se stie ca doua dintre aceste perchezitii se fac la sedii ale unor institutii publice din Capitala, din cate se mentioneaza intr-un scurt comunicat facut public din directia institutiei conduse de Laura Kovesi. Restul verificarilor vizeaza atat sedii, cat si puncte de lucru ale unor firme, dar si locuintele unor persoane.

Inca nu se cunosc detalii despre institutiile vizate de aceste perchezitii. Ce se mai stie este faptul ca actiunea procurorilor are legatura cu cercetarile ce se fac intr-un dosar in care anchetatorii au suspiciuni in privinta savarsirii – incepand cu anul 2016 si pana in decursul acestei luni – a unor posibile fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni.

author avatar
Cristina Stefan
252 afisari

1 COMENTARIU

  1. SUNT SUTE DE ASEMENEA SITUATII CREEATE DE CATRE INFRACORI, MAFIOTI CU SPRIJINUL PUSCARIABILILOR SI PENALILOR DIN; POLITICA, SERVICII SECRETE, JUSTITIE SI POLITIE , RO ESTE STAT MAFIOT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger