AcasăNewsPercheziții de amploare în județul Dolj, într-un dosar de corupție. Suspecții sunt...

Percheziții de amploare în județul Dolj, într-un dosar de corupție. Suspecții sunt polițiști de frontieră

sursa foto: Facebook/Direcția Generală Anticorupție

Acțiune de amploare a DGA pe raza județului Dolj. Acolo unde ofiţeri de poliţie judiciară din mai multe județe au făcut marți, 21 noiembrie, peste 20 de percheziții, într-o cauză ce vizează infracțiuni de corupție.

Mai mulți agenți de poliție de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat sunt bănuiți luare de mită și abuz în serviciu – reiese din datele făcute publice de către anchetatori.

Ofițeri de poliție judiciară din 10 județe, percheziții la mai multe adrese din Dolj

Astfel, marți, 21 noiembrie, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – serviciile anticorupție din județele Dolj, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Olt, Dâmbovița, Sibiu, Caraș-Severin și Hunedoara, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj,  au făcut percheziții domiciliare în 26 de locații, aflate pe raza județului Dolj.

Se pare că mai mulți agenți de poliție de frontieră de la Calafat ar fi intrat în vizorul DGA. Suspiciunile în acest dosar ar fi de luare de mită, dar și de abuz în serviciu.

Ce suspiciuni planează asupra unor polițiști de frontieră de la Calafat

Cauza penală vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, respectiv luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu, presupus a fi săvârșite, în perioada 2022-2023, de către mai mulți agenți de poliție de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat”, transmite Direcţia Generală Anticorupţie, într-un comunicat.

Conform sursei citate, în cauză se beneficiază de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi „Frații Buzești” Craiova.

author avatar
Andrei Coman
509 afisari

3 COMENTARII

  1. Au mai fost mari „fâsuri” si alta data.Niciunul condamnat.Doar au consumat resurse si bani

  2. ACTIUNEA E TARZAIE , E FORTATA DE AUTORITATI EXTERNE………PE VAMESI CAND II „SUSPECTATI”?………….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger