AcasăNewsPercheziții de amploare în două județe. Suspiciuni de corupție și fals, în...

Percheziții de amploare în două județe. Suspiciuni de corupție și fals, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid. Anunțul DNA

DNA, percheziții de amploare în două județe. Suspiciuni de corupție și fals, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid

O acțiune de amploare este derulată, în această a doua zi a săptămânii, de către procurorii anticorupție. E vorba despre peste 50 de percheziții ce se fac pe raza a două județe din zone diferite ale țării – Suceava și, respectiv, Constanța.

DNA-ul a anunțat, marți, 21 decembrie, într-un scurt comunicat, faptul că „procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat, corupție și fals, comise de către funcționari publici în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid”.

Și că marți se fac percheziții domiciliare în 52 de locații aflate pe raza județelor Suceava și Constanța. Două dintre acestea percheziții se fac la sediile unor instituții publice – ale căror nume nu au fost precizate oficial- și restul la domiciliile unor persoane fizice, dar și la sediile unor societăți comerciale.

Conform DNA, procurorii beneficiază de sprijin atât din partea Direcției Generale Anticorupție, cât și a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Ministrul Bode a venit cu cifre referitor la ”vaccinarea la chiuvetă”

Recent, ministrul de Interne, liberalul Lucian Bode, atinsese subiectul „vaccinării la chiuvetă”, cum mai e cunoscut în spațiul public, în contextul pandemiei COVID, subiectul vaccinării fictive.

„Ajungând la polițiști, pe zona de siguranță publică, să știți că infracționalitatea în pandemie nu a intrat în adormire – dimpotrivă, s-a modernizat, și-au modernizat modul de acțiune. Uitați-vă la ce se întâmplă cu această categorie de infracțiune, «vaccinarea la chiuvetă».

Suntem pe locul 1 în Europa la această infracțiune. Avem peste 1.300 de persoane cercetate, peste 500 de dosare penale pe aceste vaccinări fictive”, a anunțat Bode, duminică seara, la postul B1TV.

201 afisari

2 COMENTARII

  1. Să zicem că cel/cea ce m-a injectat la chiuvetă ciripeşte. Dacă eu nu recunosc şi o țin una şi bună că de fapt m-am injectat pe bune cum dovedesc că nu-i aşa?
    Sau, dacă ciripeşte unul injectat la chiuvetă, cum dovedeşte că nu l-am înțepat?
    Nu uitați, nu trebuie să-ți dovedeşti nevinovăția ca parte pîrîtă ci partea vătămată trebuie să dovedească că eşti vinovat.
    În plus cine-i partea vătămată?
    Încearcă să ne facă din vorbe, să sperie pe cei ce vor certificat fără înțepare.

  2. Bouleanu din Salaj uita sa ne spuna cati meletieni sunt vaccinati la lighean….sau chiuveta!?!?Astia care ne controleaza vor avea o surpriza mare cand un nevaccinat il v a pupa pe bot sau scuipa pe fata cu varianta moderna a pestelui Macron!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger