AcasăNewsPerchezitii atat la primaria, cat si la clubul de fotbal din Chiajna

Perchezitii atat la primaria, cat si la clubul de fotbal din Chiajna

Atat angajatii primariei din localitatea ilfoveana Chiajna, cat si cei ai clubului Concordia Chiajna au observat ca inca de la primele ore ale zilei, mai multi politisti s-au oprit la cele doua adrese, pentru a face verificari.

Actiunea de miercuri a oamenilor legii ilfoveni specializati in investigarea criminalitatii economice – desfasurata sub coordonarea procurorilor – include nu mai putin de sase perchezitii – pe langa cele de la sediul primariei din localitate, cat si a cel al clubului sportiv al carei echipa de fotbal- Concordia Chiajna- se afla in Liga, urmand sa fie facute cercetari si la locuintele a patru persoane.

Oamenii legii au si un suspect principal in aceasta investigatie, fara, insa sa faca vreo nominalizare. Conform gsp.ro, edilul Mircea Minea ar fi fost dus deja la audieri. Politistii noteaza, insa, intr-un comunicat prin care ofera detalii despre actiunea aflata in plina desfasurare la aceasta ora, faptul ca, „in fapt, in perioada 2011-2015, principalul suspect, un barbat de 57 de ani, ar fi efectuat cheltuieli si sponsorizari din conturile institutiei catre clubul sportiv, fara a indeplini procedurile legale”, dar si ca „de asemenea, in calitate de reprezentant al clubului sportiv, ar fi cedat administrarea unei unitati hoteliere  apartinand clubului, catre o alta persoana, care, la randul sau, prin intermediul a doua societati tip fantoma, nu ar fi declarat activitatile comerciale desfasurate catre organele fiscale”.

Politistii ilfoveni vorbesc despre un prejudiciul de 35 de milioane de lei si precizeaza ca, dupa ce se vor incheia perchezitiile, 11 persoane urmeaza sa fie duse la audieri, la sediul IPJ Ilfov, in vederea lamuririi unor aspecte si suspiciuni pe care le au anchetatorii care se ocupa de acest caz.

sursa foto:ghidulprimariilor.ro

author avatar
Cristina Stefan
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger