AcasăNewsPerchezitii ample in Mehedinti si Olt

Perchezitii ample in Mehedinti si Olt

Zeci de politisti si procurori DNA efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii in Mehedinti si Olt.

UPDATE (13.40) – DNA a dispus urmarirea penala in REM la Consiliul Judetean Mehedinti. Procurorii au dispus inceperea urmarii penale in cauza cu privire la infractiunile de abuz in serviciu contra intereselor publice, trafic de influenta, cumparare de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata etc. De asemenea, averea PSD-istului Adrian Duicu, presedintele CJ Mehedinti, a fost luata la puricat de ANI.

 

Sunt vizate peste 20 de persoane banuite de comiterea mai multor infractiuni. Principalii vizati sunt presedintele Consiliului Judetean Mehedinti si seful Politiei Mehedinti.

Perchezitiile au loc la Consiliul Judetean Mehedinti, la casele celor prezentati mai sus, dar si la sediile unor institutii publice si la sediile unor societati comerciale.

Conform romaniatv.net, procurorii DNA ii banuiesc pe cei implicati in dosar ca au savarsit, in perioada 2012-2014, infractiuni de coruptie si infractiuni asimilate celor de coruptie.

Zeci de persoane vor fi aduse la Bucuresti, pentru a fi audiate. Procurorii DNA beneficiaza in acest dosar de sustinerea SRI si a Jandarmeriei.

author avatar
Cristi Ionita
637 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger