AcasăNewsUPDATE Percheziții ale procurorilor la Poliția Locală București și la Poliția Capitalei/...

UPDATE Percheziții ale procurorilor la Poliția Locală București și la Poliția Capitalei/ Primele precizări de la DNA

sursa foto: replicaonline.ro

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) fac, luni, mai multe percheziții în București și în județul Călărași.

UPDATE: Potrivit unor surse, se fac percheziții și la Poliția Capitalei, conform digi24.ro.

În primă fază s-a aflat că procurorii au mers luni dimineață la DGPLCMB (Poliția Locală București). Se fac percheziții la Direcția Economică și Direcția Logistică, la Serviciul Juridic și Serviciul Resurse Umane, potrivit stiripesurse.ro.

Percheziții în mai multe locații

Ar fi vorba de suspiciuni în privința unor contracte pentru achiziționarea de noi uniforme.

Într-un scurt comunicat de presă, DNA-ul a anunțat că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție fac cercetări într-o cauză penală ce vizează „suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2022-2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale și a poliței naționale”.

Astfel că, în cursul zilei de luni, 30 ianuarie, DNA-ul a anunțat că, urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se fac percheziții domiciliare în cinci locații – situate pe raza municipiului București și a județului Călărași. Trei dintre acestea sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale, conform informării de la DNA.

Reprezentanții DNA au mai transmis public faptul că în cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

author avatar
Andrei Coman
462 afisari

3 COMENTARII

  1. Catalin Chelu si interlopii dinCraiova ce cautau cuBMW-uri X6 la ei in parcare???Spagi de milioane de euro…tovarasie cu interlopii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger