AcasăPepe s-a transformat intr-un "megastar plin de fite" si si-a luat asistenta!

Pepe s-a transformat intr-un „megastar plin de fite” si si-a luat asistenta!

Cantaretul are o multime de fani, care se vor mira, probabil, sa auda despre artistul lor preferat ca a devenit un fitos. Cum stau lucrurile de fapt?

Pepe a acceptat provocarea de a participa la emisiunea „Totul e permis”, si de a intra cat mai bine intr-un rol pentru interpretarea caruia va primi, de pe margine, indicatii pretioase de la prezentatorul show-ului difuzat de Antena 1, actorul Cosmin Selesi. Solistul s-a conformat „cerintelor regizorale”, pentru care a trebuit sa fie cat mai convingator, doar avea un rol cu totul special – cel al megastarului latino din productia „Megastarul plin de fite”!

Asa dupa cum li se dezvaluie inca din titlul show-ului pus la cale pe cea mai abrupta scena dintr-un platou TV, inclinata la 22, 5 grade, telespectatorii vor vedea cum se descurca Pepe sa joace rolul unei vedete „fitoase”, dar si sa-si pastreze echilibrul in conditii deloc usoare. De la ce porneste totul? Suparat si agitat, inainte de un concert, solistul ii cere asistentei sale sa-i faca un masaj. Cand simtea, in sfarsit, ca se linisteste, intins pe patul din camera inclinata peste masura, in scena intra pe nepusa masa o admiratoare insistenta, care ar face orice sa se apropie de favoritul ei.

Va mai spunem doar ca in indeplinirea acestei provocari, pe care fanii emisiunii o pot vedea in intregime duminica, de la 20.30, in cea mai recenta editie a show-ului „Totul e permis”, Pepe a facut echipa buna cu simpatica solista Andreea Balan, care schimba postura de cantareata cu o multime de admiratori, cu una de fana dezlantuita (a megastarului-n.r.), Ozana Barabancea, care devine asistenta lui Pepe, dar si actorul Lucian Ghimisi, care intra in pielea unui chelner.