AcasăPepe s-a speriat cand a vazut-o pe "Tina Turner": "Nu-mi vine sa...

Pepe s-a speriat cand a vazut-o pe „Tina Turner”: „Nu-mi vine sa cred…”!

Cu o rochie neagra scurta si mulata, care sa-i puna in evidenta picioarele, si parul valvoi pe spate si debordand de energie! Cine sa fie oare? Tina Turner… de Romania, pe scena „Te cunosc de undeva”.

Castigatorul editiei de saptamana trecuta a competitiei, Doru Todorut, isi continua parcursul spectaculos in concursul de la Antena 1. Daca sambata trecuta a primit laude pentru felul in care a intrat in pielea interpretului lui „Gore din Chitila”, Mihai Margineanu, de aceasta data solistul trupei Deep Central i-a uimit din nou pe jurati. Cu energia si entuziasmul lui, doar a trebuit sa semene cat mai mult cu celebra Tina Turner, diva cunoscuta pentru vocea ei, dar si pentru faptul ca debordeaza de entuziasm in concerte!

De departe cea mai susprinzatoare reactie, in clipa in care l-a vazut pe Doru transformat in Tina Turner, a avut-o Pepe. Care nu s-a mai interesat daca solistul trecuse pe la cosmetica, inainte de a aparea pe scena, cum face o doamna veritabila, pentru ca aflase raspunsul dupa ce colegii lui s-au interesat direct daca Doru s-a epilat pe picioare, au ba, ci s-a grabit sa-i spuna lui Doru ca l-a cam speriat! „Nu-mi vine sa cred. Ma sperii! Esti la fel de frumoasa ca si originalul”, i-a transmis Pepe lui Doru Todorut, imediat ce Delia s-a interesat despre detaliile de natura estetica.

„Tina, o, Doamne, ce picioare! Toata energia ei a fost la tine! Te-ai epilat?”. Raspunsul concurentului de la „Te cunosc de undeva” a fost unul pe masura. „Da, si pe maini. Peste tot!”, a asigurat-o solistul. Deci, ce dovada mai buna ca Doru s-a pregatit cum a putut mai bine pentru urmatoarea editie a competitiei difuzate de Antena 1?!

Cum s-a descurcat Doru Todorut interpretand hitul „The Best” al Tinei Turner, aflati sambata seara, incepand cu 20.30, cand se da startul unei noi etape a concursului „Te cunosc de undeva”!

author avatar
Cristina Stefan