AcasăPepe i-a furat gaina Iuliei Albu!

Pepe i-a furat gaina Iuliei Albu!

Iulia Albu face spectacol din fiecare aparitie publica

Gaselnita stilistului Iulia Albu de a avea drept zburatoare de companie o gainusa pe nume Lou Lou l-a inspirat pana si pe cantaretul Pepe, devenit de curand jurat la “Te cunosc de undeva”.

Iulia Albu face spectacol din fiecare aparitie publica

Pentru ca in sezonul precedent s-a simtit minunat intrand in pielea artistilor care i-au fost distribuiti de ruleta buclucasa, Pepe s-a gandit sa duca mai departe obiceiul. Asa se face ca, editie de editie, artistul se va deghiza intr-o vedeta de la noi sau de aiurea. Sambata aceasta, latin-loverul se va transforma in excentrica Iulia Albu. Cocotat pe tocuri de 12 centimetri, cu un cuib de pasarele pe cap, doua codite impletite asezate pe fata si cu Lou Lou, o gaina neagra in brate, Pepe va incerca sa se comporte exact ca Iulia. Pana sa ajunga insa  in platou, Pepe a zabovit cam mult in fata oglinzii, incantat nevoie-mare de felul in care specialistii in machiaj ai Antenei 1 au reusit sa il transforme.

Pepe a incercat sa creeze o Iulie Albu credibila, cu tot cu gaina ei

“Sunt pasarelele mele”, a comentat artistul, aratand spre stolul de zburatoare care ii impodobea capul. Intrebat cum se simte pe tocurile de 12 centimetri, juratul a oferit un raspuns desprins parca din cea pe care o imita. “Am experienta. Pentru ca pe catwalk trebuie sa fii pregatit pentru orice”, a raspuns Pepe, care a descoperit ca nu e tocmai usor sa fii stapan de gaina de companie. Nu de alta, dar a fost umplut de…noroc atunci cand se astepta mai putin.

author avatar
Alina Creanga
1.486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger