AcasăPepe, din nou castigator la "Te cunosc de undeva"! Afla ce a...

Pepe, din nou castigator la „Te cunosc de undeva”! Afla ce a facut cu premiul!

Pentru a doua oara consecutiv Pepe a castigat finala „Te cunosc de undeva”. Cantaretul a reusit sa cucereasca publicul si juriul si in cel de-al IV- lea sezon, mai ales ca in editia de miercuri seara a intrat in pielea lui Michael Jackson.

Pepe a fost declarat castigatorul celui de-al IV- lea sezon al transforming-show-ului „Te cunosc de undeva!”, pentru a doua oara consecutiv, iar premiul de 15.000 de euro va merge catre un caz umanitar.

„Donez marele premiu de 15.000 € doamnei Mirela Miscodan din Botosani, care, in urma unui cumplit accident, si-a piedut sotul si a ramas imobilizata. Fetita doamnei Mirela este crescuta de sora domniei sale, iar ea are nevoie permanenta de un insotitor, pentru ca mama ei de 70 de ani nu o poate ajuta”, a spus Pepe.

De asemenea, cantaretul a postat un mesaj si pe contul de Facebook, in care le multumeste tuturor celor care l-au sustinut. „Va multumesc mult pentru toate emailurile, comentariile, mesajele trimise in seara aceasta dar si de-a lungul intregului sezon… Multumesc colegilor de la ‘Te cunosc de undeva’… A mai trecut un sezon… Si inca ce sezon!!! Si mai ales, multumesc mult de tot celor ‘din umbra’, prietenilor din echipa de productie, oamenii care au facut ca totul sa iasa excelent 🙂 Facem cumva sa ne revedem din cand in cand si in sezoanele urmatoare, ca invitat, bineinteles :)”, a scris Pepe pe reteaua de socializare.

Pe locul al doilea in clasamentul final al showului de la Antena 1 a fost Maria Buza, in timp ce pe locul trei s-a aflat Jean de la Craiova. Locul patru a fost ocupat de Anda Adam.

Citeste si:

Pepe a intrat in pielea lui Michael Jackson! Cum s-a descurcat!

author avatar
Alina Costache