AcasăPepe: “Cred ca “E Vara Mea” va fi cel mai bun videoclip...

Pepe: “Cred ca “E Vara Mea” va fi cel mai bun videoclip al meu”

E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, dupa “Iubire ca niciodata”.

Vremea capricioasa a inceputului acestei veri i-a pus mari probleme lui Pepe, pentru filmarea videoclipul piesei “E Vara Mea”, cel mai nou single promovat de catre artist si realizat in colaborare cu Arando Marquez.

E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, dupa “Iubire ca niciodata”.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, artistul pe care il veti vedea in aceasta vara, la Antena 1, in postura de prezentator al show-ului “Splash! Vedete la apa”, a trebuit sa faca mai multe reprogramari, chiar si o amanare de ultim moment a zilei de filmare. Saptamana trecuta insa, petrecerea cubaneza pe care Pepe si-a dorit-o pentru videoclipul sau s-a incins pe malul unei piscine din Paradisul Verde – Corbeanca. A iesit un chef nebun, cum numai Pepe stie sa faca, avandu-i alaturi pe: Connect-R si gasca sa de la Rappin’ On, Arando Marquez, Adrian Cristescu, Jimmy Dub, 1st Class, Anda Adam, Raluka, Elena Ionescu si Mandinga, Simona Nae, Dalma, Nicole Cherry, Vasile Muraru, Cosmin Selesi si Alina Puscas, Cosmin Soare, Andra Elena Ungureanu.

“A fost o petrecere, in primul rand. Toti cei prezenti s-au distrat si le-am promis ca vom repeta figura si pe viitor, intr-un fel sau altul, cu sau fara motivatia filmarii unui videoclip. Materialul final il vom avea gata in curand, dar din cele cateva cadre montate pe care mi le-a trimis Dan (n.n. Dan Petcan, regizorul videoclipului), mi-am dat seama ca acesta va fi unul dintre cele mai bune, daca nu cel mai bun videoclip al meu. Echipa de productie s-a descurcat extraordinar si a coordonat excelent o nebunie completa. Din afara, parea ca toata lumea facea ce voia, fiindca toti erau pusi pe distractie si nici nu aveai cum cu o asa gasca de prieteni”, spune Pepe.

Single-ul este produs de Rappin’ On Production, Connect-R fiind cel care semneaza alaturi de Adrian Cristescu compozitia si versurile noului track. Piesa fost lansata oficial in urma cu aproape o luna si se bucura de un feedback excelent.

author avatar
Catalin Dumitrescu