Cauta

Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic minimum 2 litri de lichide si o friptura pe lava!

E ultima fita in materie de barbecue: friptura pe lava!

Bompas si Parr se apuca de barbecue

Bompas & Parr’s, sau mai bine zis Sam Bompas si Harry Parr, doi tineri bucatari vizionari din Marea Britanie au reusit sa gateasca o friptura excelenta folosindu-se de lava unui „vulcan artificial” creat de o echipa de cercetatori de la Universitatea Syracuse din New York. Cei doi au utilizat un echipament special si un flux de lava incandescenta artificiala, care a atins temperaturi de peste 1.000 de grade Celsius. „E cea mai buna friptura pe care am facut-o vreodata in viata mea”, spune Chef Bompas, care apreciaza ca gatitul pe lava e periculos, dar aduce beneficii: „Cand gatesti carne pe gratar, te umpli de fum si nu esti chiar atat de sigur ca ai parte de o mancare sanatoasa. In schimb, cand gatesti pe lava, utilizezi caldura pura si beneficiezi rapid de o friptura sigura. O clipa de neatentie, insa, te poate costa, iar fripturile vor fi mai multe”.[youtube]zb1o4c5yqt8[/youtube]

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • „Nu am mai putut suporta”. Fața întunecată a turismului în Grecia
  • Cea mai bună strategie a Ucrainei: raidurile îndrăznețe pe teritoriul Rusiei
  • Gargara reformei profunde se reduce la un singur punct. Vânzarea companiilor de stat
  • Activele rusești nu pot fi confiscate. Eșecul Franței
  • Banii din programul Electric Up pentru firmele românești au ajuns la multinaționale
  • Pariurile riscante ale lui Trump
  • Piața internă auto s-a prăbușit. Scăderi fără precedent ale vânzărilor
  • Consecințele tarifelor americane. Europa, pivotul comerțului global?
  • Intervenţie a jandarmilor după ce doi bărbaţi şi o femeie s-au luat la bătaie, pe o stradă din Ploieşti
  • Exit mobile version