AcasăNewsPentru ce a ajuns un bacauan sa fie cautat de politie la...

Pentru ce a ajuns un bacauan sa fie cautat de politie la nivel international!

La 58 de ani, un bacauan care s-a ales cu un mandat european de arestare pe numele sau, fiind acuzat de fapte de violenta, a ajuns pe mana politistilor din judetul sau de domiciliu.

Mai precis, reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Bacau informeaza ca acuzatiile trecute in dreptul barbatului, in urma carora acesta a si ajuns sa fie cautat la nivel international, sunt  „lovire si tentativa de omor”.

Cautat, asadar, de catre autoritatile judiciare din statul vecin, Ungaria, individul certat cu legea a fost depistat in cursul zilei precedente, se arata in comunicatul emis de sursa citata. Intre timp, barbatul a si fost retinut pentru 24 de ore, masura dispusa de catre reprezentantii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau, in fata carora a fost prezentat. Pe parcursul zilei de joi, suspectul va fi dus la Curtea de Apel din Bacau, magistratii urmand sa dispuna masurile care se impun in acest caz, in vederea predarii barbatului catre autoritatile ungare, in continuarea cercetarilor.

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger