AcasăNewsPentagonul isi face armata de spioni

Pentagonul isi face armata de spioni

Comertul cu arme va fi infiltrat de spioni militari

S-a dus vremea cand doar atasatii militari erau, prin „definitie”, spioni. Acum, Pentagonul isi face „armata” pe deplin conspirata.

Comertul cu arme va fi infiltrat de spioni militari

Cam 1.600 de spioni militari a prevazut Pentagonul pentru urmatorii cinci ani. Acestia vor fi legendati, adica vor beneficia de biografii inventate, si se vor supune sefilor de „statii” CIA din lume. Revenirea la spionajul militar ca prioritate demonstreaza in primul rand ca viitorul ne rezerva conflicte armate.

Spionii DIA (Defense Intelligence Agency) vor culege informatii cu specific militar, la care spionii CIA nu se pricep, dar, cum va fi complicat sa se structureze retele de spionaj militar, Pentagonul va lucra cu cele stabilite deja de agentie. Informatiile vor ajunge la Comandamentul Operatiunilor Speciale al SUA si vor fi gestionate de Ministerul Apararii. Tintele principale vor fi gruparile islamiste din Africa, transferurile de armament intre Coreea de Nord si Iran, modernizarile armatei chineze si, „inamicul traditional”, Rusia. Astia din urma ar fi bine sa nu fie negri, conform bancului cu cel mai bun spion american de pe spatiul rusesc!

author avatar
Adina Mutar
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger