AcasăNewsPensionarii raman cel putin 4 zile fara bani

Pensionarii raman cel putin 4 zile fara bani

Pensionarii care sperau sa-si incaseze drepturile banesti pe 15 sau 16 august mai au de asteptat cel putin pana saptamana viitoare.

Angajatii Companiei Nationale a Postei Romane au fost instiintati ca vor sta acasa cel putin joi, 15 august, cand se sarbatoreste Sf. Maria, insa exista posibilitatea ca cei mai multi dintre angajatii Postei sa stea acasa si vineri, 16 august, gratie deciziei ca bugetarii sa primeasca o mini-vacanta de sarbatori.

In aceste conditii este putin probabil ca postasii sa mai fie vazuti pe teren saptamana aceasta, situatie care ii afecteaza cel mai tare pe pensionarii ce asteptau sa-si incaseze drepturile banesti pe 15 sau 16 august.

Desi inca exista sperante pentru o rezolvare urgenta a problemei, respectiv pentru vineri, 16 august, reprezentanti ai Postei Romane sustin ca, cel mai probabil, pensiile care ar fi trebuit virate cetatenilor in cele doua zile, joi si vineri, vor fi rezolvate, in etape, saptamana viitoare.

Astfel ca exista posibilitatea ca anumite drepturi banesti de asemenea natura sa fie achitate chiar si cu o intarziere de o saptamana.

author avatar
Cristi Ionita
432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger