AcasăNewsPensionarii de peste 65 de ani pot să iasă din case între...

Pensionarii de peste 65 de ani pot să iasă din case între 11 și 13. Vela a listat condițiile

Marcel Vela aruncă în aer poliția judiciară

După ce în cursul acestei zile președintele spusese cât se poate de clar că persoanele peste 65 de ani nu mai au voie să părăsească locuința, în ideea de a proteja această categorie vulnerabilă de vârstă, ministrul de Interne a precizat, marți seară, ce decizie s-a luat în privința acestora, în contextul în care marți seară s-a emis Ordonanța Militară cu numărul 3.

„Circulația persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani este permisă numai într-un interval orar: între 11 si 13, strict pentru următoarele motive”, a anunțat Marcel Vela, pe lista enunțată de către ministrul de Interne figurând asigurarea bunurilor din categoria necesităților de bază, asistență medicală ce nu poate fi amânată, sau din „motive justificate” cum ar fi îngrijirea unui minor sau asistența altor persoane vârstnice.

534 afisari

7 COMENTARII

  1. @ Probabil o decizie despre pensionarii din instituții și vârsta de pensionare, ? La BNR, îndeosebi, vârsta de pensionare a fost depășită de mulți dintre cei din instituție, ?

  2. @ Decizia stabilește probabil și durata colaborărilor, peste vârsta de pensionare, la instituții publice, de până la două ore, ?

  3. i-au lasat să iasă la munci agricole nonstop și l magazin 2 ore, pai așa pot intra în contact cu orice persoana!!!!!!!!!!!!o ordonanță slabă, vor muri pe capete bătrănii!!!

  4. ce prostie sa aduci intr-un cartier in cele 2 ore 40-50 de pensionari la un loc buluc in magazinul alimentar sau la farmacia de sub bloc in loc sa mearga fiecare cand poate in cursul zilei si nu multi odata , ce gandire e asta?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger