AcasăNewsPensionara româncă s-a visat fotomodel la Paris, însă a ajuns doar la...

Pensionara româncă s-a visat fotomodel la Paris, însă a ajuns doar la Poliţie. A luat ţeapă de 35.000 euro

batrana inselataPensionara româncă s-a visat fotomodel la Paris, însă a ajuns doar la Poliţiei. A luat ţeapă de 35.000 euro

35.000 de euro a pierdut o pensionară din București, bani pe care i-a dat unei străine, în speranța că aceasta o va face fotomodel la Paris. Escroaca a pretins că este agentă de casting. La mijloc a fost, de fapt, o înșelătorie, iar pensionara nu a ajuns pe podium, ci la poliție, în calitate de victimă.

Aspiranta de vârsta a treia a dat fără să clipească o mică avere, în speranța că va ajunge pe podium. În final, în loc să se bucure de luminile rampei, victima a mers la poliție.

Victima, abordată pe stradă

Eu eram pe stradă, într-o pereche de pantaloni scurţi cu o cămaşă albastră în carouri, cu o pălărie pe cap, am pălăria acolo şi … vară, frumos, am fost acostată:

Doamnă, sunteţi fotogenică, sunteţi grozavă, mai aveam puţin şi făceam diabet de la atâtea dulcegării. Vrem să vă facem nişte poze pentru reclamă la cremurile de mâni, de faţă, de tot. Şi am zis: Bine!”, a povestit pensionara, potrivit ȘtirileProTV.

În capitala Franţei, pensionara ar fi urmat să participe la un schimb de experiență între modelele de vârsta a treia. Pentru asta însă, i-a cerut bani, de mai multe ori: în total, 170.000 de lei pentru ședințele foto, dar și pentru cheltuieli de deplasare.

Mi-am dorit să merg la Paris să prezint lucrurile din România. Care era problema? Eu eram încântată că am să văd Turnul Eiffel”, a mai spus victima.

Suspecta, cercetată în libertate

Într-un final, octogenara a decis să anunțe Poliția. Așa a fost organizat, în curtea imobilului în care locuiește victima, un flagrant delict.

Polițiștii au găsit asupra suspectei ultima tranşă de bani pretinsă, 14.900 de lei. Femeia a petrecut o noapte în spatele gratiilor și, în continuare, va fi cercetată în libertate.

Poliţiştii au pus sub sechestru apartamentul celei bănuite de escrocherie, însă paguba poate fi recuperată abia la finalul procesului.

author avatar
Andrei Ștefan
645 afisari

7 COMENTARII

  1. Putea sa pozeze goala ptr perversii de varsta a 3 a. Sa faca si aia o L A B A cu poza ei in fata!

  2. Minte presa. Eu am avut cu aceasta firma mai multe contracte. Trebuie doar sa ai răbdare. Am prezentat în Londra,Tokyo,Melbroume asta-i in America. Și am doar 69 de ani.

    • Ce ai prezentat ??? Varicele, vergeturile, ridurile, colaceii de pe burta, ca altceva nu vad ce-ai fi mai avut de prezentat, ca minte… niet. Mamucaaaa de-amu la Amara ne vedem.

    • Si cati bani ti-au dat mamaie? Ai prezentat si P O R N O? Adica ti-ai aratat P I Z D A in timp ce vre-un P U L E T E de mos iti umple gura cu S P E R M A?

  3. Mamae ți-a trebuit chiloteleala la senectutea matale iti trebuia Hoit Cutur chiloței pe cur. Ți-a dat fetili parada modi ca la Paris mai tare ca in vis.

  4. O babetă de 60 de ani sa tunat acum arata ca de 35 .Mergind pe stradă un tinar de 25 de ani o place și intră pe fir cu ea .Din vorbă în vorbă se face seara și o duce acasă . Nerăbdători amindoi sting lumina și se bagă în pat .Băiatul mai viguros o excita pe baba și în delir sexual ea îi spune ; ah ! nebunule , dă-mi dinții de pe noptieră sa te musc !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger