AcasăNewsPensionar cu un arsenal de război ridicat de polițiști

Pensionar cu un arsenal de război ridicat de polițiști

Armament de război la Ploiești

Oamenii legii au făcut, ieri, percheziții de amploare în Ploiești la domiciliul unui pensionar. În casa acestuia a fost descoperit un adevărat arsenal de război. Polițiștii au găsit arme, sute de cartușe şi mii de proiectile. Acesta a fost reținut iar anchetatorii vor să stabilească proveniența muniției.

Armament de război la Ploiești

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din Prahova, au descins la domiciliul unui cetățean din Ploiești în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Oamenii legii au verificat activitatea unui bărbat de 65 de ani, bănuit că ar deţine ilegal arme şi muniţii letale.

Arme letale angro

În urma percheziţiei, au fost descoperite trei pistoale, un revolver, 613 cartuşe şi peste 1.000 de proiectile metalice. Armele şi muniţia au fost ridicate de anchetatori, care vor stabili proveniența și care era exact scopul în care pensionarul deținea arsenalul. Amintim că, în urmă cu 10 ani, la un depozit din Ciorogârla a fost constatată spargerea lacătelor de la depozitul de arme de infanterie al unității militare 01916. Atunci, purtătorul de cuvânt al MApN a anunțat că s-a constatat lipsa a cel puțin 55 de arme, fără muniție, deoarece aceasta nu se depozitează în același loc cu armamentul.

author avatar
Ramona Feraru
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger