AcasăNewsPenisuri cu aripioare pe site-urile militarilor in rezerva

Penisuri cu aripioare pe site-urile militarilor in rezerva

Hackerii de la Anonymus se tin de cuvant si viruseaza sau ataca periodic site-uri guvernamentale sau ale unor ONG-uri sau asociatii profesionale. Pe site-ul  militarilor romani in rezerva din Romania au fost postate foarte multe… penisuri cu aripioare.

Militarii s-au ales cu semne obscene din partea unor ”pacifisti”

Membrii Anonymus au avertizat in repetate randuri ca vor bloca site-urile oficiale, in semn de protest fata de semnarea de catre Romania a acordului ACTA, care ar aduce atingere libertatii de exprimare pe internet. Site-ul Agentiei de reglementare in domeniul energiei (ANRE) a fost blocat saptamana trecuta de catre hackerii Anonymus, ”filiala” Romania, care au postat  un mesaj in limba engleza – „Hacked by ANTISEC ANONYMOUS Romania” – si au postat un filmulet.

De asemenea, membrii Anonymus au mai spart site-urile Institutului de Fizica si Inginerie Nucleara si al Institutului national de cercetare-dezvoltare in optoelectronica. Dar cel mai afectat a fost site-ul Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere (ANCMRR), ancmrr.ro. Acesta a fost spart de doua ori intr-o saptamana, iar hackerii au postat ieri pe pagina militarilor numeroase penisuri cu aripioare, plus un filmulet cu o pisica alergand.

author avatar
Arpad Dobre
544 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger