AcasăNewsPenelope Cruz, in rolul sorei lui Gianni Versace

Penelope Cruz, in rolul sorei lui Gianni Versace

Penelope, laureata cu Oscar, in 2009, va interpreta rolul Donatellei Versace, in  „Versace: American Crime Story” si il va avea drept partener pe Edgar Ramirez, un sex-simbol venezuelean, evident,  in rolul celui care a fost Gianni Versace, ucis in iulie 1997.

Serialul, o adaptare a cartii jurnalistei Maureen Orth, aprilie, urmeaza sa fie difuzat anul viitor. „Versace: American Crime Story” a ajuns la cel de-al treilea sezon, dupa ce a tratat “procesul secolului” – cazul lui JO Simpson si efectele uraganului Katrina. Gianni Versace a fost asasinat in afara conacului sau din Miami Beach, in iulie 1997, de criminalul in serie Andrew Cunanan, care s-a sinucis opt zile mai tarziu, cu aceeasi arma. Donatella Versace a preluat functia de designer principal al faimoasei marci de vestimentatie, infiintata la Milano, in 1978.

Penelope Cruz, 42 ani, este vedeta preferata a regizorului Pedro Almovodar, cel care va prezida cea de-a 70-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, si a mai castigat premiile BAFTA(2009), Cannes(2006) si Academia Europeana de Film(2006 si 2004)

author avatar
Tudor Borcea
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger