AcasăNewsPelineasca, intre coincidenta si obsesie bolnavicioasa

Pelineasca, intre coincidenta si obsesie bolnavicioasa

Valentina Pelinel, zisa “Pelineasca”, nu mai pridideste sa se autoinvite prin diverse emisiuni televizate, pe la “amici”,  unde numai susele sunt permise si care, evident, au un rating aflat la genunchiul broastei. Aici nu vom auzi decat despre dragostea vietii ei care este atat de mare incat noi, oamenii de rand, n-o putem nicicum intelege.

Pentru o perioada, “Pelineasca” a facut ceva valva prin povestea ei insolita despre cum a ramas insarcinata. Cea mai savuroasa varianta fiind spusa de Gigi Becali care lasa sa se inteleaga ca a fugit cu borcanelul de sperma din puscaria Poarta Alba direct la un medic ce a inseminat-o artificial. Cam acelasi lucru au dat de inteles mai toate dovezile facute publice prin media. Pe atunci, nu se mai auzise de asemenea fapta, deci a facut oarece rating. Acum, aflata in luna a noua, aceeasi dama se taraie cu burta la gura prin diverse platouri TV de unde incearca sa stoarca lacrimi emitand enormitati despre dragostea ei care este nepereche pe planeta, si cerandu-si parca scuze ca a facut ce-a facut. In plus, ea isi tot lauda munca si  cariera.

Vestita pentru nimic

Cariera care nu prea exista, dat fiind ca viata ei in lumea buna a inceput introdusa fiind de sotul ei de la acea vreme, Cristi Boureanu, pe atunci un tanar politician liberal caruia i se prezicea un viitor stralucit. Pe care l-a inselat la greu, ani la rand, cu presupusul tata al copilului pe care-l poarta in pantece. Dupa divortul de Boureanu, demimondena si-a pus in minte sa ii ia locul Alinei Borcea, o femeie mai tanara ca ea si ceva mai proaspata ca ea, deja casatorita, si cu doi copii. Scandalul a fost interesant pana cand Alina a plecat din tara, iar ”Pelineasca” a ramas sa se lupte cu morile de vant pentru cinstea ei de femeie, de “viitoare sotie”, pentru virtutea pe care o vrea inapoi. Dar ciudatenia ramane, lucru marturisit chiar de ea:  „Am ramas insarcinata intr-un cadru mai mult sau mai putin atipic”. Foarte atipic, cucoana. Cate muieri au fugit cu sperma amantului din parnaie?

Maladiva marota

Lupta ei surda pentru un loc care ar aseza-o la casa ei, intre doamne onorabile nu prea da, insa roade, desi ea ii da, cu putere, inainte. In stradania ei, deseori se prezinta de parca e prima muiere din lume care naste. In loc sa-si vada de sanatate si de linistea necesara momentului, ideea care i-a acaparat mintile o impinge la fapte din ce in ce mai nesabuite. Printre altele, cica a anuntat ca va naste pe 29 mai. Stiti de ce? Pentru ca, fix pe 29 mai s-a nascut baiatul cel mare, Alexandru, al Alinei Vidican. Pai, ce fel de “viitoare sotie” va fi ea, daca il pune pe Cristi Borcea sa aleaga intre cei doi copii, la aceeasi zi de nastere? Dar ce mama poate fi aceea care  pune in pericol fericirea odraslei sale ce s-ar putea sa nu-si petreaca zilele de nastere alaturi de tatal lui? Urmarita de ideea de a lua locul Alinei Borcea, “Pelineasca” este in stare si de a  sacrifica micile bucurii ale propriului copil. Si daca tot se aude ca a devenit foarte bisericoasa, o indemnam sa caute sfatul unui preot si sa-l intrebe daca se face asemenea lucru…

author avatar
National
1.749 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger