AcasăNewsPelerinaj la Peştera Sfântului Andrei. Vremea rece nu i-a ținut pe loc...

Pelerinaj la Peştera Sfântului Andrei. Vremea rece nu i-a ținut pe loc pe credincioși – FOTO

pelerinajPelerinaj la peştera Sfântului Andrei. Vremea rece nu i-a ținut pe loc pe credincioși - FOTO / foto: Facebook Andrei Filip

Cinstirea Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României și cel dintâi chemat dintre apostoli, are loc pe 30 noiembrie.

Cu acest prilej a fost săvârșită Sfânta Liturghie la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, județul Constanța. La evenimente este prezent Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

ÎPS Teodosie a oficiat o slujbă la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei”

Slujba religioasă a început în jurul orei 9.00, fiind oficiată de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, alături de alți ierarhi din străinătate sau de la noi: Înaltpreasfințitul Iacov, Mitropolit de Mytilene – Grecia, Înaltpreasfințitul Pantelimon, Mitropolit de Maroneia şi Komotini – Grecia, Preasfințitul Demetrios Charbak – Episcop de Safita, Arhiepiscopia de Akkar, Preasfințitul Nikiforos, Episcop de Amorium – Turcia, Preasfințitul Macarie, Episcop Vicar de Ruse – Bulgaria, Preasfințitul Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, și Preasfințitul Paisie Lugojeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei.

Vremea rece nu a fost o barieră pentru creștini. Așa cum putea vedea in imagini, oamenii s-au adunat cu mic cu mare la ceremonia religioasă.

Pentru desfășurarea în bune condiții a ceremonialului religios, Jandarmeria recomandă pelerinilor să adopte o atitudini răbdătoare și pașnice, adecvată locului în care se desfășoară manifestarea religioasă; să respecte indicațiile jandarmilor și regulile stabilite de organizator; să nu lase bunurile personale nesupravegheate.

author avatar
Andreea Vlad
355 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da credinta pe dinafara la poporul ortodox din Romania
    De asta suntem perceputi peste tot in lume ca hoti si oameni de nimic ,ca suntem drepcredinciosi .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger