AcasăNewsPelerinaj la capataiul preotului ucis

Pelerinaj la capataiul preotului ucis

Preotul Tudor Marin a fost asasinat chiar in biserica in care slujea, in centrul orasului Focsani

Sute de focsaneni au mers, ieri,  la biserica „Sf. Ioan Botezatorul”din centrul orasului, pentru a aduce un ultim omagiu preotului ucis de un fanatic religios.

Preotul Tudor Marin a fost asasinat chiar in biserica in care slujea, in centrul orasului Focsani

Preotul Tudor Marin (65 de ani), socrul lui Vasile Marica, presedintele Sindicatului Sed Lex, va fi inmormantat in cursul zilei de azi in curtea din spatele lacasului de cult in care a slujit pana in ultima clipa a vietii sale.

Florentin Puscoiu a fost arestat, fiind acuzat de omor calificat

Ieri, biserica devenise neincapatoare, deoarece sute de oameni au mers sa-i aprinda o lumanare la capatai parohului care a fost ucis cu sange rece, de catre Florentin Puscoiu, individul care a sustinut in fata instantei ca a omorat fiindca asa i-a dictat Dumnezeu. Pentru a-l inhuma pe preot in curtea bisericii, rudele au avut nevoie de mai multe autorizatii, intrucat lacasul de cult este monument istoric.

author avatar
Dan Bratu
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger