AcasăNewsPeisaj de iarnă pe Transalpina! Ninge de ore bune și în Munții...

Peisaj de iarnă pe Transalpina! Ninge de ore bune și în Munții Apuseni – VIDEO

ninsoareNinge abundent în România. Primul drum național închis din cauza zăpezii / VIDEO

Ninge abundent pe Transalpina, șoseaua aflată la cea mai mare înălțime din România. Este prima ninsoare din acest sezon.

Se înregistrează lapoviță și ninsoare pe DN 67C, Transalpina, în zona montană. Drumarii recomandă ca șoferii să evite deplasarea, dacă nu au autovehicule echipate de iarnă.

Ninge abundent pe Transalpina

În zonă acționează un echipaj de intervenție din cadrul districtului Rânca și un utilaj echipat cu lamă și material antiderapant.

Șoferii care tranzitează această porțiune de drum au fost avertizați să circule cu prudență și să anunțe autoritățile în cazul în care întâmpina probleme.

„Dacă aveți probleme cauzate de aderență, nu vă continuați deplasarea, așteptați să treacă utilajul cu material antiderapant și cereți ajutorul echipei de la drumuri”, conform DRDP Craiova.

Și în Apuseni a căzut prima ninsoare din acest sezon

Și în stațiunea Vlădeasa din Munții Apuseni a căzut prima zăpadă din acest sezon, potrivit unor informări oficiale.

Astfel, canalul de Facebook MeteoPlus a postat imagini filmate la Vlădeasa de meteorologul Florin Buș, arătând că la stația meteo locală temperatura resimțită la ora 9 era de minus 5 grade Celsius.

Meteorologii au emis sâmbătă mai multe avertizări, anunţând precipitaţii în nordul, vestul şi centrul ţării până duminică la prânz, iar de duminică de la ora 2:00 până seara, vânt puternic în majoritatea judeţelor.

author avatar
Andreea Vlad
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger