AcasăNewsPedofilul din Constanta condamnat la 10 ani de inchisoare

Pedofilul din Constanta condamnat la 10 ani de inchisoare

(foto: aradon)

Tanarul din Constanta care a lasat insarcinata o fetita de 11 ani, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Decizia nu este definitiva.

(foto: aradon)

Mihai Vasilescu, tanarul de 21 de ani din Constanta acuzat de viol dupa ce a lasat insarcinata o fetita de 11 ani, a fost condamnat, miercuri, la zece de detentie. Decizia instantei nnu ste definitiva, putand fi atacata cu recurs la curtea de Apel Constanta.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada matie –octombrie 2011, constanteanul a intretinut de mai multe ori relatii sexuale cu sora de 11 ani a unui prieten, fetita ramanand insarcinata si nascand anul acesta.

„Prin expertiza medico-legala psihiatrica efectuata asupra fetitei s-a stabilit ca nu a realizat semnificatia si consecintele reale ale unor raporturi sexuale, ceea ce echivaleaza cu lipsa consimtamantului valabil exprimat. In urma acestor acte sexuale repetate, minora a ramas insarcinata”, se mentioneaza in rechizitoriul intocmit de procurorii constanteni, citat de Realitatea TV.

Faptele petrecute intre tanar si minora au fost descoperite de mama fetitei abia in luna ianuarie, cand a observat ca aceasta este insarcinata. Vasilescu a fost cercetat in stare de arest preventiv, iar pe parcursul urmaririi penale si-a recunoscut faptele. Dupa ce a nascut, fetita de 11 ani s-a intors la scoala iar fiul ei a ramas in grija bunicilor.

author avatar
Ionut Zgimbau
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger