AcasăNewsPedelistii vor sa-si dreaga imaginea cu o motiune de cenzura

Pedelistii vor sa-si dreaga imaginea cu o motiune de cenzura

PDL trebuie sa-si ia in serios rolul de partid de opozitie si sa atace Guvernul cu o motiune de cenzura, sustine deputatul democrat-liberal Cezar Preda.

Cezar Preda vrea ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta pana la alegerile din 10 iunie

Documentul ar trebui sa fie depus in Parlament la inceputul lunii iunie, a mai precizat Preda. „Avand in vedere interventia brutala in justitia romana a guvernarii Ponta-Antonescu, prin apararea puscariabililor si prin introducerea in Executivul Romaniei a oamenilor cu grave probleme de imagine si de probitate morala, PDL trebuie sa introduca imediat motiune de cenzura. Aceasta trebuie introdusa in Parlament la inceputul lunii iunie si romanii sa primeasca raspuns de la Guvern de ce ne intoarcem inapoi la pedeserismul din anii 2000″, a afirmat liderul pedelistilor buzoieni, care i-a invitat pe parlamentarii UDMR sa sustina demersul PDL. „I-am lasat o luna domnului Ponta si ne-a convins ca nu va face nimic pentru romani. Nu are dreptul la intelegerea opozitiei. Invit UDMR si celelalte forte democratice din Parlament la sustinerea unei motiuni de cenzura”, a mai declarat Preda.

Considerata de uselisti o gluma proasta, motiunea, chiar daca nu va duce la daramarea Guvernului,  va fi un exercitiu de imagine care le va permite pedelistilor sa evidentieze toate bubele actualei Puteri cu doar cateva zile inainte de alegeri.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger