AcasăNewsPedelistii se baga singuri in sedinta

Pedelistii se baga singuri in sedinta

Ingrijorati de scorul slab din sondaje, democrat-liberalii vor incerca astazi sa incropeasca o strategie de salvare a  ARD de la un dezastru electoral. Reuniunea Colegiului Director se anunta a fi una cu scantei, daca luam in calcul nemultumirile care mocnesc  in PDL.

Democrat-liberalii vor analiza situatia ARD inainte de alegeri

Pana sa reporneasca inima Romaniei, pe liderii democrat-liberali i-au cam luat palpitatiile  tot analizand cifrele din cele mai recente cercetari sociale. Si asta pentru ca insotirea cu PNTCD, Forta Civica si Noua Republica nu numai ca nu a ajutat PDL-ul, ba chiar l-a tras in jos. Dincolo de procente, vestea care i-a naucit pe pedelisti a fost aceea ca nici dracu’ nu stie ce reprezinta ARD. ”Cu mici exceptii, toti candidatii vorbesc in campanie in numele partidelor din care fac parte. Mai ales cei de la Noua Republica si Forta Civica. Alianta Romania Dreapta  a ramas o mare necunoscuta”, ne-a declarat un parlamentar PDL, recunoscand ca este neobisnuit ca, in prag de alegeri, o formatiune sa-si convoace conducerile judetene.  ”Situatia o cere. Probabil va fi o sedinta tensionata, cu multe reprosuri. Important este sa se ajunga la un punct comun. Daca in zilele care au mai ramas  pana la alegeri toti reprezentantii Aliantiei ar trage din greu, am putea sa recuperam cateva procente bunicele”, a mai precizat democrat-liberalul.

Se delimiteaza de Traian Basescu

Presedintele este si el om. Asa au justificat pedelistii atacul lansat de Traian Basescu la adresa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu. ”Probabil ca nu a mai rezistat in fata altor invective. Presedintele este si el om.”, a afirmat Vasile Blaga, aratand insa ca interventia publica a sefului statului nu ajuta cu nimic ARD. ”Nu avem o corelare de campanie cu presedintele, ARD isi duce propria campanie, presedintele nu este in campanie electorala. (…) Presedintele si-a spus un punct de vedere. Nu vad de ce supara atat de mult pozitia presedintelui”, a conchis Blaga.

[poll id=”402″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
359 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu-l vor revigora! Sunt slabi rau, nu raspund la minciunile USL care sunt lansate in fiecare zi. Tac, tac, nu sunt la inaltimea la care ii credeam. Trebuie sa votam alt partid!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger