AcasăNewsPedelistii merg la sigur in campanie: au inlocuit mielul cu “Buldogul” Vasilica...

Pedelistii merg la sigur in campanie: au inlocuit mielul cu “Buldogul” Vasilica

Dupa ce au pierdut puncte importante in ochii electoratului, democrat-liberalii sper sa-si dreaga imaginea cu ajutorul fostului secretar general Vasile Blaga.

Pedelistii au inlocuit mielul cu buldogul

Fortat sa se retraga din prim-planul vietii de partid, dupa infrangerea de la congresul din primavara lui 2011, Vasile Blaga a devenit din nou un personaj cheie in PDL. Si asta dupa ce democrat-liberalii au inteles ca, fara Blaga la butoane, formatiunea ar putea suferi un esec rasunator in alegeri.

Blaga, secretarul general din umbra

Desi oficial functia de secretar general al partidului va fi ocupata in continuare de Ioan Oltean, atributiile ii vor reveni lui Vasile Blaga. Concret, actualul presedinte al Senatului va coordona campania electorala a partidului, va mobiliza intreg teritoriul si va munci cot la cot cu actuala conducere pentru a obtine un scor cat mai bun la alegeri.Totodata, Blaga a fost mandatat sa-i tina din scurt pe deputatii si senatorii coalitiei, astfel incat legile Guvernului sa nu mai fie blocate in Parlament.

Videanu ar candida si nu prea

Chiar daca l-ar avea pe Vasile Blaga sef de campanie, Adriean Videanu nu pare inca dispus sa se arunce in lupta pentru functia de primar general. Nominalizat de Elena Udrea drept posibil candidat al PDL, Videanu nu exclude varianta, dar trateaza tema cu multa prudenta. “E un subiect asupra caruia nu vreau sa insistam in momentul de fata. (…) Nu este un subiect de actualitate, in schimb ce va pot spune cu onestitate – ma simt mandru si sunt bucuros de faptul ca tot ce s-a intamplat in ultimii 22 de ani in Bucuresti poarta marca PD sau PDL”, a declarat Videanu, precizand insa ca nu va permite nimanui sa “arunce cu mizerie” peste perioada in care a condus Primaria Generala. El a explicat ca pana acum a dorit sa lase autoritatile sa “faca lumina”, aratand ca deciziile instantelor il indreptatesc sa-si apere imaginea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
404 afisari

1 COMENTARIU

  1. Are perfecta dreptate Raluca Turcan „PDL este ca un pacient sub anestezie. Trebuie remaniere până în 15 ianuarie”. Daca nu remaniaza in profunzime guvernul nu mai cistiga nici consiliile locale. Domnilor cind faceti remanierea???????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger