Cauta

Pedelistii l-au “demis” pe Basescu

Daca in trecut democrat-liberalii nici nu indrazneau sa clipeasca in fata presedintelui, in prezent Traian Basescu este tratat ca o cantitate neglijabila.

Pedelistii l-au demis pe Basescu

Impotenta Opozitiei, bucuria PDL-ului. Ani la rand PSD, PNL si PC au visat la ziua in care-l vor strivi pe Traian Basescu.  Ziua a venit, doar ca seful statului nu a fost detronat ca lider politic de adversari, ci de PDL, partidul sau de suflet pe care l-a adus la guvernare.

Si-a pierdut autoritatea in fata partidului

In nici doi ani de zile, Traian Basescu a fost decazut din postura de icoana pe peretii de la Modrogan in cea de paiata la Cotroceni, pedelistii ignorand cu impertinenta toate cerintele sefului statului.

– Prima revolta pedelista a avut loc in 2010, cand seful statului a anuntat masurile de austeritate. Pilula amara a fost cu greu inghitita de alesii partidului, care nu l-au iertat nici pana astazi pe Traian Basescu pentru faptul ca le-a deteriorat imaginea.

– La schimb, democrat-liberalii i-au dat cu flit presedintelui, refuzand, in februarie 2011, sa-l inlature pe Emil Boc din fruntea Executivului si sa mearga pe mana unui premier tehnocrat.

– Un alt proiect sustinut de presedintele Basescu pe care pedelistii nu au fost in stare sa-l duca la bun sfarsit este cel legat de reorganizarea administrativa. Aruncat in carca UDMR care a declarat din start ca nu sustine o reimpartire a tarii, esecul poarta, in realitate, amprenta liderilor de marca ai PDL, deloc dispusi sa-si sacrifice zonele de influenta din teritoriu.

– Semnalul ca pedelistii nu mai vor sa stie de Basescu a fost dat si la Scoala de Vara a OTPDL, unde mai marii partidului, in frunte cu Emil Boc, au refuzat sa bea o bere, ca intre prieteni, cu fostul lor lider.

– O alta sicana a reprezentat-o eliminarea din Guvern a lui Sebastian Lazaroiu, sfatuitor de nadejde al presedintelui.

Ii ingroapa Constitutia

Cea mai recenta lovitura pe care PDL i-a administrat-o lui Traian Basescu vizeaza modificarea Constitutiei, tema de suflet a sefului statului. Sustinatoare infocata a proiectului prezidential prin primavara, Roberta Anastase, presedinte al Camerei Deputatilor si prim-vicepresedinte PDL, a anuntat ieri ca seful statului va ramane doar cu intentia de a modifica Legea Fundamentala.”Nu mai suntem in situatia sa putem trece modificarea Constitutiei. Mi-e foarte greu sa cred ca vom reusi. Asta nu inseamna ca nu vom incerca. Dar e imposibil”, a precizat Anastase.

Sulfina Barbu nu a avut parte de sampanie

Ceremonia  de la Cotroceni in care Sulfina Barbu a depus juramantul in calitate de Ministru al Muncii i-a oferit prilejul presedintelui Traian Basescu sa traga un perdaf pe cinste membrilor Cabinetului Boc. Dupa avertismente si lectii de austeritate, seful statului i-a anuntat pe participanti ca nu pupa nicio cupa de sampanie.

Ultimele stiri

  • Drogul „neobișnuit de puternic” care a băgat Anglia în alertă. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital
  • A 12-a arestare în cazul atentatului de la Moscova
  • Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vândut cu peste 1 milion de euro
  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Marcel Ciolacu a răspuns printr-un atac la Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale 2024
  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Exit mobile version