AcasăNewsPedelistii l-au “demis” pe Basescu

Pedelistii l-au “demis” pe Basescu

Daca in trecut democrat-liberalii nici nu indrazneau sa clipeasca in fata presedintelui, in prezent Traian Basescu este tratat ca o cantitate neglijabila.

Pedelistii l-au demis pe Basescu

Impotenta Opozitiei, bucuria PDL-ului. Ani la rand PSD, PNL si PC au visat la ziua in care-l vor strivi pe Traian Basescu.  Ziua a venit, doar ca seful statului nu a fost detronat ca lider politic de adversari, ci de PDL, partidul sau de suflet pe care l-a adus la guvernare.

Si-a pierdut autoritatea in fata partidului

In nici doi ani de zile, Traian Basescu a fost decazut din postura de icoana pe peretii de la Modrogan in cea de paiata la Cotroceni, pedelistii ignorand cu impertinenta toate cerintele sefului statului.

– Prima revolta pedelista a avut loc in 2010, cand seful statului a anuntat masurile de austeritate. Pilula amara a fost cu greu inghitita de alesii partidului, care nu l-au iertat nici pana astazi pe Traian Basescu pentru faptul ca le-a deteriorat imaginea.

– La schimb, democrat-liberalii i-au dat cu flit presedintelui, refuzand, in februarie 2011, sa-l inlature pe Emil Boc din fruntea Executivului si sa mearga pe mana unui premier tehnocrat.

– Un alt proiect sustinut de presedintele Basescu pe care pedelistii nu au fost in stare sa-l duca la bun sfarsit este cel legat de reorganizarea administrativa. Aruncat in carca UDMR care a declarat din start ca nu sustine o reimpartire a tarii, esecul poarta, in realitate, amprenta liderilor de marca ai PDL, deloc dispusi sa-si sacrifice zonele de influenta din teritoriu.

– Semnalul ca pedelistii nu mai vor sa stie de Basescu a fost dat si la Scoala de Vara a OTPDL, unde mai marii partidului, in frunte cu Emil Boc, au refuzat sa bea o bere, ca intre prieteni, cu fostul lor lider.

– O alta sicana a reprezentat-o eliminarea din Guvern a lui Sebastian Lazaroiu, sfatuitor de nadejde al presedintelui.

Ii ingroapa Constitutia

Cea mai recenta lovitura pe care PDL i-a administrat-o lui Traian Basescu vizeaza modificarea Constitutiei, tema de suflet a sefului statului. Sustinatoare infocata a proiectului prezidential prin primavara, Roberta Anastase, presedinte al Camerei Deputatilor si prim-vicepresedinte PDL, a anuntat ieri ca seful statului va ramane doar cu intentia de a modifica Legea Fundamentala.”Nu mai suntem in situatia sa putem trece modificarea Constitutiei. Mi-e foarte greu sa cred ca vom reusi. Asta nu inseamna ca nu vom incerca. Dar e imposibil”, a precizat Anastase.

Sulfina Barbu nu a avut parte de sampanie

Ceremonia  de la Cotroceni in care Sulfina Barbu a depus juramantul in calitate de Ministru al Muncii i-a oferit prilejul presedintelui Traian Basescu sa traga un perdaf pe cinste membrilor Cabinetului Boc. Dupa avertismente si lectii de austeritate, seful statului i-a anuntat pe participanti ca nu pupa nicio cupa de sampanie.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
860 afisari

1 COMENTARIU

  1. ma gindesc caci dom. din pdl cei care mai au o bruma de constinta se vor retrage si l vor lasa sa se zbata ca pestele pe uscat ca doar o fost marinar si stie cel asteapta,in nemernicia lui acest om basescu a distrus mii de famili in tara decand e pres.si a adus ura la cote ne mai intilnite pina acum or mai fost iliescu constantinescu dar ca asta nu asta o intrecut ori ce masura probabil il vom vede legat in lanturi cind vom scapa de el atita bucurie sa ne ofere poporului roman usl sa ne ajute dumnezeu sa scapam de cima portocalie in frunte cu pres. basescu hu huuuuuuuuuuuu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger